Την Πέμπτη ξεκινούν τα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών
Την προσεχή Πέμπτη (10/4) θα αρχίσουν τελικά τα πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΚΟΕ, λόγω της αναστολής αγωνιστικής δραστηριότητας το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου.
Την προσεχή Πέμπτη (10/4) θα αρχίσουν τελικά τα πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΚΟΕ, λόγω της αναστολής αγωνιστικής δραστηριότητας το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου.
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη θα υποδεχθεί την Προ Ρέκο για την 9η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αγωνιστεί και τις δύο επόμενες ημέρες με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δέχθηκε να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στον Πειραιά.
Η σειρά μεταξύ Βουλιαγμένης και Παναθηναϊκού θα αρχίσει την Πέμπτη στο Λαιμό και στη συνέχεια το πρόγραμμα παραμένει ως είχε (δηλαδή τη Δευτέρα 14/4 ο δεύτερος αγώνας και, αν χρειαστεί τρίτος, στις 16/4).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών των πλέι-οφ:
ΠΕΜΠΤΗ 10/4
ΝΟΒ 17.00 Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός
Πειραιά 19.00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/4
Πειραιά 14.00 ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4
Ιλίσιο 19.30 Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/4 (αν χρειαστεί)
ΝΟΒ 18.00 Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός
Πειραιά 19.00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκληρό μήνυμα Ανδρουλάκη στην ΚΟΕΣ: Πρέπει κάποιοι να καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει
- Κρήτη: Στο νοσοκομείο γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι
- «Έδεσε» τον Ουπαμεκανό στο Μόναχο ως το 2030 η Μπάγερν
- Game On: Η Φελίσια Τσαλαπάτη μαθαίνει τα μυστικά του Padel από τον Βασίλη Καραμπέτσο (vid)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποκατάστασης του έφιππου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη


