Δύο ακόμα μεγάλες «μάχες» σε Μαδρίτη και Παρίσι
Την Τετάρτη διεξάγεται το δεύτερο μέρος της φάσης των «8» του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ (21:45, ΔΤ), με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Παράλληλα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι (21:45, ns2), καθώς η πρόκριση απ το συγκεκριμένο «ζευγάρι» θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες.
Την Τετάρτη διεξάγεται το δεύτερο μέρος της φάσης των «8» του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ (21:45, ΔΤ), με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.
Παράλληλα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι (21:45, ns2), καθώς η πρόκριση απ το συγκεκριμένο «ζευγάρι» θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης, έχει ως εξής:
Α’ ΑΓΩΝΕΣ
Τρίτη 1/4
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου 1-1
Τετάρτη 2/4
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Τσέλσι (Αγγλία)
Β’ ΑΓΩΝΕΣ
Τρίτη 8/4
Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Τσέλσι (Αγγλία) – Παρί Σεν Ζερμέν (Ισπανία)
Τετάρτη 9/4
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζαχαριάδης: Αδιανόητο να δίνει συνέντευξη ο διοικητής της ΤτΕ στον μηχανισμό τρολ της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας»
- Η φωτοβολίδα που έριξε η ΕΠΟ για τη διαιτησία
- Γιώργος Καπουτζίδης: Οι δημοσιογράφοι έχετε κάνει λίγο μέρος της δουλειάς σας το «έλα να δούμε ποιος είπε κάτι κακό»
- Ισχυρές καταιγίδες σε 8 περιοχές τις επόμενες ώρες – Live η πορεία της κακοκαιρίας
- Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αποχαιρετούν τον Αναστάση Παπαληγούρα
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας! (vids)

