Το Αιγαίο διαπλέουν τρία ρωσικά πολεμικά σκάφη
Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν το πρωί της Δευτέρας στο Αιγαίο, προερχόμενα από τη Μαύρη Θάλασσα. Προορισμός τους, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Μεσόγειος.
Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν το πρωί της Δευτέρας στο Αιγαίο, προερχόμενα από τη Μαύρη Θάλασσα. Προορισμός τους, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Μεσόγειος.
Πρόκειται για τα πλοία του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Μινσκ», «Ολενεγκόρσκι» και «Καλίνινγραντ», τα οποία -όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές- εισήλθαν στη Θάλασσα του Μαρμαρά νωρίς το πρωί και εξήλθαν από τα Στενά των Δαρδανελίων στις 9:15 πμ, συνεχίζοντας την πορεία τους στο Αιγαίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442