
Δύο νεκροί από εκτροχιασμό τρένου στις γαλλικές Άλπεις
Δύο άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από εκτροχιασμό τρένου στις νότιες γαλλικές Άλπεις. Διασώστες έχουν σπεύσει στον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν επιβάτες που είναι ακόμη παγιδευμένοι μέσα στο τρένο. Εκτιμάται ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από την πτώση βράχων ύστερα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.
Δύο άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από εκτροχιασμό τρένου στις νότιες γαλλικές Άλπεις.
Το τρένο με 23 επιβάτες πραγματοποιούσε τη διαδρομή ανάμεσα στις πόλεις Νίκαια και Ντιν Λε Μπεν. Η 151 χιλιομέτρων διαδρομή με το συγκεκριμένο τρένο διαρκεί περίπου τρεις ώρες και διασχίζει βουνά και κοιλάδες προσφέροντας στους επιβάτες εξαιρετική θέα.
Διασώστες έχουν σπεύσει στον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν επιβάτες που είναι ακόμη παγιδευμένοι μέσα στο τρένο, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Εκτιμάται ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από την πτώση βράχων ύστερα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Patriot: Μεταφέρεται συστοιχία στην Κάρπαθο
- Μπακς – Σέλτικς 81-108: Νέα βαριά ήττα για το Μιλγουόκι στην επιστροφή του Αντετοκούνμπο
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Βρέθηκε κρυπτογραφημένο λογισμικό στο κινητό του Γεωργιανού
- O Λίνεκερ αποθέωσε τον Μπρούνο Φερνάντες
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ – Ποιες χώρες θα επηρεαστούν περισσότερο
- «Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο»: Με τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά στο θέατρο 104
- Tα διλήμματα στο τραπέζι Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές: Ο πόλεμος στο Ιράν, η συνταγματική αναθεώρηση, η ελληνική προεδρία Ε.Ε.
- Θεσμική η συνάντηση Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη – Δεν υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης σε άλλα θέματα διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442