Στον Ατρόμητο από το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Κούρος
Σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Κούρο έφτασε ο Ατρόμητος, με τον παίκτη του Πανιωνίου να εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Περιστερίου από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Κούρο έφτασε ο Ατρόμητος, με τον παίκτη του Πανιωνίου να εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Περιστερίου από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Όπως πολλοί παίκτες του Πανιωνίου, έτσι και ο 20χρονος αριστερός μπακ είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση των «κυανέρυθρων» να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι κι έτσι ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε.
Ο Ατρόμητος, που έχει ανάγκη από ένα αριστερό μπακ αφού αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του έχει μόνο τον Γιαννούλης, ενήργησε γρήγορα και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Κούρο για τη νέα σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους



