Ταξιδεύει Αγγλία ο Μήτρογλου για υπογραφές με τη Φούλαμ
Η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς οι διεθνής επιθετικός αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στον Ρέντη, και όπως όλα δείχνουν ξεκινά το ταξίδι του για την Αγγλία. Εκεί αναμένεται να μπουν και οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο με τον βρετανικό σύλλογο που προσφέρει 15 εκατ. ευρώ και θα γίνει η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή του.
Η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς οι διεθνής επιθετικός αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στον Ρέντη, και όπως όλα δείχνουν ξεκινά το ταξίδι του για την Αγγλία.
Εκεί αναμένεται να μπουν και οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο με τον βρετανικό σύλλογο που προσφέρει 15 εκατ. ευρώ και θα γίνει η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή του.
Στο Λονδίνο βρίσκονται ήδη εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, που διαπραγματεύοταν τη μεταγραφή, η οποία όπως φαίνεται έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για 4,5 χρόνια με αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές. Ο Παραγουανός επιθετικός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ερχόμενη εβδομάδα
- Ερανική Επιτροπή για την ανέγερση Μνημείου Ευεργετών και Δασκάλων του Γένους στα Ιωάννινα
- Χωρίς Ντόρσεϊ και με… ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλοι, κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων σε Δυτική Ελλάδα και Κρήτη
- 20.000 κυβικά μέτρα νερού ανά ώρα στο φράγμα Αποσελέμη
- Ψυχραμένοι είστε; Γιατί οι κωμικοί που υποστηρίζουν το MAGA στρέφονται εναντίον του Τραμπ