Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μαγούλας αποτελεί ο Αντώνης Πριόνας. Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων είχαν ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρότι η εκτίμηση της διοίκησης προς τον Ελληνα τεχνικό αποτυπώνεται στη σχετική λιτή ανακοίνωση: «Σήμερα τελείωσε μία ιστορική συνεργασία. Οι λεπτομέρειες είναι περιττές. Ευχαριστούμε…». Ο Πριόνας είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Αστέρα για πρώτη φορά στην ιστορία του στην άνοδο στη Β΄ εθνική, ενώ κατέγραψε κι άλλη μια ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο, αποκλείοντας στο κύπελλο τον Λεβαδειακό. Ανάλογη πορεία είχε καταγράψει και στον Ηρακλή Ψαχνών, γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα μείνει για πολύ στο… ταμείο ανεργίας.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.