Και νίκη και με ανατροπή και… over για την Καλλιθέα κόντρα στον Φωκικό
Η Καλλιθέα έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Φωκικό στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής. Η ομάδα της Άμφισσας προηγήθηκε με το πέναλτι του Φράγκου στο 11', αλλά οι Παγώνης και Γκαλάν (37', 68') χάρισαν το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.
Η Καλλιθέα έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Φωκικό στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Άμφισσας προηγήθηκε με το πέναλτι του Φράγκου στο 11′, αλλά οι Παγώνης και Γκαλάν (37′, 68′) χάρισαν το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα λείψει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι έξι αγώνες που χάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη Πούσκας Αρένα με τα «βλέμματα» να είναι στραμμένα στον αστέρα της Λίβερπουλ Ντομινίκ Σομποσλάι που αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του.
Η ελληνική άμυνα δεν απομάκρυνε σε ένα κόρνερ των Γερμανών κι έτσι ο Ελ Μάλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τη Γερμανία μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ελ Μάλα.