Αμφίβολος για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ριβάνης
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ένα όνομα στο απουσιολόγιο του.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ένα όνομα στο απουσιολόγιο του.
Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και όπως γίνεται αντιληπτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση του Αγρινίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ο Ρισβάνης, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου πάλι είχε μείνει για κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας

