
Τέσσερις σερί νίκες για τους Ράπτορς
Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασαν οι Ράπτορς. Η ομάδα του Τορόντο, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να σημειώνει 26 πόντους, επικράτησαν 95-82 των Πέισερς και έφτασαν τις 15 νίκες σε 30 αγώνες παραμένοντας στην κορυφή της περιφέρειας του Ατλαντικού.
Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασαν οι Ράπτορς. Η ομάδα του Τορόντο, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να σημειώνει 26 πόντους, επικράτησαν 95-82 των Πέισερς και έφτασαν τις 15 νίκες σε 30 αγώνες παραμένοντας στην κορυφή της περιφέρειας του Ατλαντικού.
Την ίδια στιγμή, οι Κλίπερς συνέτριψαν 112-85 τους Μπόμπκατς με τον Γκρίφιν να έχει 31 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ οι Σίξερς έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων νίκησαν 113-102 τους Νάγκετς στο Ντένβερ.
Τα αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον-Ντάλας 78-87
Τορόντο-Ιντιάνα 95-82
Μινεσότα-Νέα Ορλεάνη 124-112
Ντένβερ-Φιλαδέλφεια 102-114
ΛΑ Κλίπερς-Σάρλοτ 112-85
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442