Ο ένας πιο κοντά στον τίτλο, ο άλλος βλέπει… τίτλους τέλους
Ακόμα μία νίκη, τη 14η σε 15 αγώνες, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 2-0 του Αρη στη Θεσσαλονίκη. Σκόρερ της αναμέτρησης με την οποία ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας, ήταν οι Ντομίνγκες (6') και Βάις (27'). Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός κάνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τίτλο, ενώ οι «κίτρινοι» με την ήττα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα Βέροιας και Απόλλων Αθηνών, βλέπουν όλο και πιο κοντά τους... τίτλους τέλους στη Σούπερ Λιγκ.
Ακόμα μία νίκη, τη 14η σε 15 αγώνες, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 2-0 του Αρη στη Θεσσαλονίκη. Σκόρερ της αναμέτρησης με την οποία ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας, ήταν οι Ντομίνγκες (6′) και Βάις (27′). Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός κάνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τίτλο, ενώ οι «κίτρινοι» με την ήττα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα Βέροιας και Απόλλων Αθηνών, βλέπουν όλο και πιο κοντά τους… τίτλους τέλους στη Σούπερ Λιγκ.
Το σκορ άνοιξε από νωρίς, με τον Βάις να βρίσκει τον Τσόρι Ντομίνγκες στην περιοχή μόλις στο 6΄ και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ να γράφει το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές στιγμές με Τάτο (16΄) και Αγκάνθο (18΄), όμως ήλθε το δεύτερο γκολ για τους πρωταθλητές που ουσιαστικά καθάρισαν την αναμέτηρηση πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο.
Ο Βάις ελίχθηκε στην περιοχή του Αρη και με σουτ στην κλειστή γωνία του Διούδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 27΄. Παρά τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός «περπατώντας» κρατούσε το προβάδισμα, έχασε και μία καλή ευκαιρία (60΄ Βάις-απέκρουσε ο Διούδης) και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Οικονομόουλος – Βάις, Σιόβας
ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (79΄ Κοτσαρίδης), Αγκάνθο (73΄ Τσουκάνης), Τάτος, Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (63΄ Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Έλσνερ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Τόρες, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65΄ Εντινγκά), Βάις (77΄ Σαβιόλα), Ντομίνγκες, Ολαϊτάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδία: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν τη στέλνει ξανά στην… αγκαλιά της Ρωσίας
- Αυλαία για το κρίσιμο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
- Η διπλωματία της ΚΕΔ για να κερδίσει «χρυσά συμβόλαια» και την επόμενη σεζόν
- Τέιλορ Σουίφτ: H μεγάλη νικήτρια των iHeartRadio Music Awards – Η συγκινητική εξομολόγηση της
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 13χρονος μαθητής που εντοπίστηκε με μαχαίρι στο σχολείο
- Champions League: Άλλαξε ώρα ο τελικός – στις 19:00 η σέντρα
