Βολές με προκάλυμμα το χιούμορ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλος κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, από τις Βρυξέλλες. Απάντηση δεν υπήρξε από τον υπουργό Οικονομικών, ενώ το γεγονός δεν σχολιάστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου σε μια προσπάθεια να μην πυροδοτηθεί το κλίμα, εν όψει ψήφισης του προϋπολογισμού.
Βολές με προκάλυμμα το χιούμορ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλος κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, από τις Βρυξέλλες.
«Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος και γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα όσα περνά ο ελληνικός λαός, τον οποίο συμπονά. Αλλωστε έχει και την μητέρα του με χαμηλή σύνταξη και γνωρίζει την πραγματικότητα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η δηκτική αυτή απάντηση δόθηκε, στη διάρκεια χαλαρής συζήτησης με δημοσιογράφους, στην ερώτηση αν ο κ. Στουρνάρας προορίζεται για Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ μετά τη λήξη της θητείας της Μαρίας Δαμανάκη.
Απάντηση στη δήλωση Βενιζέλου δεν υπήρξε από τον υπουργό Οικονομικών, ενώ το γεγονός δεν σχολιάστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να μην πυροδοτηθεί το κλίμα, εν όψει ψήφισης του προϋπολογισμού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας