Η θέληση του Λουτσιάνο Φιγκερόα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει στο νέο και ιδιαίτερα υψηλό -ομολογουμένως- συμβολαιό του στη Μαλαισία ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που αποδυκνείεται και από τους διαλόγους του Αργεντινού με τον ισχυρό άνδρω των «πρασίνων», Γιάννη Αλαφούζο. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα αναφέρουν ότι απείλησε ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο αν δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

«Πιστέψαμε πολύ στον παίκτη και τόσο πέρυσι, αλλά και φέτος το αποδείξαμε και του δώσαμε την ευκαιρία να αναγεννηθεί. Ο κόσμος τον αγάπησε, όμως τώρα είμαστε στενοχωρημένοι με τη στάση σας. Ξαφνικά στη μέση της σεζόν ζητάτε να φύγετε, ενώ η ομάδα έχει υποχρεώσεις», εμφανίζεται να είπε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στους εκπροσώπους του Φιγκερόα, όμως ο Αργεντινός ήταν ανένδοτος:

«Είμαι σε μία ηλικία που ψάχνω ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μου δίνουν καλά χρήματα και δεν μπορώ να αρνηθώ. Αν δεν με αφήσετε να φύγω, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θα πάρει άλλωστε χρήματα κι ο Παναθηναϊκός».

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Δεδομένο πρέπει να θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Φιγκερόα στη επίθεση τον προσεχή Ιανουάριο. Εχοντας διαθέσιμους μόνο δύο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στη συγκεκριμένη θέση, τον Μάρκους Μπεργκ και τον Νίκο Καρέλη, είναι αυτονόητο ότι το κενό πρέπει να καλυφθεό.

Ηδη ακούγονται τα ονόματα των Βασιλείου, Κόστλι αλλά και του Βέλλιου (ως δανεικού από την Εβερτον).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ