Το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία της απέναντι στα παιδιά έδειξε η Σαμπίνε Λιζίτσκι, η οποία θα θέσει σε πλειστηριασμό τη ρακέτα με την οποία αγωνίστηκε στο φετινό τελικό του διάσημου αγγλικού τουρνουά Γουίμπλεντον, στον οποίο ηττήθηκε από τη Γαλλίδα Μαριόν Μπαρτολί. Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέσω της δικτυακής πύλης της United Charity, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο γερμανικό φιλανθρωπικό οργανισμό «Μια καρδιά για τα παιδιά».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Άνετη επικράτηση για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα (53-78), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας κορυφαίο τον Ρισόν Χολμς με 20 πόντους.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ της Γκενκ, άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, προκειμένου να κερδίσει με 2-0 στο δύσκολο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.