Με Σιόβα η αποστολή του Ολυμπιακό για το Παρίσι
Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Γαλλία ο Ολυμπιακός, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Το ερωτηματικό που αφορούσε τον Δημήτρη Σιόβα απαντήθηκε θετικά για τον Μίτσελ, ο οποίος είδε τον διεθνή αμυντικό να συμμετέχει κανονικά στη προπόνηση της Δευτέρας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στο ματς της εθνικής με τη Ρουμανία και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Γαλλίας.
Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Γαλλία ο Ολυμπιακός, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική του Champions League.
Το ερωτηματικό που αφορούσε τον Δημήτρη Σιόβα απαντήθηκε θετικά για τον Μίτσελ, ο οποίος είδε τον διεθνή αμυντικό να συμμετέχει κανονικά στη προπόνηση της Δευτέρας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στο ματς της εθνικής με τη Ρουμανία.
Κατόπιν αυτού, ο Σιόβας συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των «ερυθρολεύκων», μαζί με τους Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτη, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Βάις και Γιαταμπαρέ.
Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής (Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς και Ιμπαγάσα) θα συνεχίσουν τις επόμενες δύο ημέρες τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 17χρονη από τη Φυλή
- Ελληνικοί… χοροί στο ημίχρονο του Μπλέιζερς – Μπακς και τραγούδι της Αναστασίας στα ηχεία (vid)
- Νικητιάδης: Η ΝΔ έκανε το κράτος μαγαζί απευθείας αναθέσεων και «ημετέρων»
- Δημοσθένης Βουτυράς: Πιστός στον εαυτό του
- Τι έχει να πει ο γιος του Πιρς Μπρόσναν με τον επόμενο Τζέιμς Μποντ;
- Κατασχέθηκαν πάνω από 2.800 πούρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αξίας 440.000 ευρώ


