Swarovski: Νοέμβριος με μία Charm-ing Προσφορά!
Από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και για 10 ημέρες επισκεφθείτε ένα κατάστημα και αγοράζοντας 2 charms η Swarovski σας κάνει δώρο την αλυσίδα!
Charm your way into fashion jewelry με μία μοναδική προσφορά από τη Swarovski! Από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και για 10 ημέρες επισκεφθείτε ένα κατάστημα και αγοράζοντας 2 charms η Swarovski σας κάνει δώρο την αλυσίδα!
Make it personal! Διαλέξτε τα λαμπερά κρυστάλλινα charms που ταιριάζουν αποκλειστικά στο στιλ σας και φτιάξτε το δικό σας μοναδικό βραχιόλι με την υπογραφή της Swarovski! Δείξτε την αγάπη σας και χαρίστε στους αγαπημένους σας το πιο προσωπικό δώρο, διαλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία των Swarovski charms. Αφήστε τα να «μιλήσουν» για σας λέγοντας την προσωπική σας ιστορία!
Οι τιμές των charms ξεκινούν από 24 ευρώ, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε και να χαρίσετε την κρυστάλλινη πολυτέλεια Swarovski σε πολύ προσιτή τιμή!
Πατήστε ΕΔΩ και δείτε το video
in.gr
- Πάπας Λέων: «Αναθέτουμε την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της ειρήνης» – Η αναφορά στην Ουκρανία
- Σοκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Νεκρός στο ξενοδοχείο 27χρονος Νορβηγός αθλητής
- Λος Άντζελες: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων – Πλημμύρες και διασώσεις πολιτών
- Ρωσία: Η Μόσχα κατηγορεί την Ουάσινγκτον για την αναβίωση της πειρατείας στην Καραϊβική
- Ρωσία: Διαπιστώνει ότι υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τι είπε ο Πρίντεζης για τον φετινό Ολυμπιακό και την απόδοση του Φουρνιέ (vid)


