Σύνταξη σε αστυνομικούς σκύλους θέλει να δώσει βρετανός επιθεωρητής
«Μυρίζονται» το έγκλημα από μακριά. Ο λόγος για τους αστυνομικούς σκύλους που εργάζονται σκληρά για να εξιχνιάσουν υποθέσεις. Ένας βρετανός επιθεωρητής στο Νότινγχαμσαϊρ εκτιμά ότι δεν αμείβονται αρκετά και δήλωσε ότι θέλει να δώσει σύνταξη στους αστυνομικούς σκύλους, όταν αυτοί αποσυρθούν από την ενεργό δράση.
«Μυρίζονται» το έγκλημα από μακριά. Ο λόγος για τους αστυνομικούς σκύλους που εργάζονται σκληρά για να εξιχνιάσουν υποθέσεις.
Ένας βρετανός επιθεωρητής στο Νότινγχαμσαϊρ εκτιμά ότι δεν αμείβονται αρκετά και δήλωσε ότι θέλει να δώσει σύνταξη στους αστυνομικούς σκύλους, όταν αυτοί αποσυρθούν από την ενεργό δράση.
Ο Πάντι Τίπινγκ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ιδρύσει ένα συνταξιοδοτικό ταμείο για σκύλους, επειδή μετά την απόσυρσή τους από το αστυνομικό Σώμα, οι αστυνομικοί αναλαμβάνουν τα έξοδα του σκύλου.
Οι αστυνομικοί που συντροφεύουν τα σκυλιά στις αστυνομικές επιχειρήσεις αναλαμβάνουν συνήθως να πληρώνουν και τα έξοδα συντήρησής τους. «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο» είπε.
Ο Τίπινγκ σκοπεύει να δώσει περίπου 800 δολάρια τον χρόνο σε όσους αστυνομικούς αναλάβουν να φροντίζουν τους «συνταξιούχους» σκύλους για τρία χρόνια.
Τα χρήματα αυτά αναμένεται να καλύψουν κτηνιατρικά έξοδα για τυχόν τραυματισμούς που οι σκύλοι έχουν υποστεί εν ώρα εργασίας ή για ασθένειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Μπαγιέ σε ηλικία 77 χρόνων
- Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι μια από τις 10 πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη
- Κεφαλονιά: Στον Κορυδαλλό οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Το κρίσιμο μισάωρο
- Από τα social media στην ηρεμία: Οι κρυμμένοι αγροτικοί προορισμοί που επιλέγει η Gen Z στην Ευρώπη
- Τουρκία: «Ζω γιατί η σφαίρα χτύπησε φίλη μου που ήταν μπροστά» – Νωπός ο εφιάλτης από την επίθεση σε σχολείο
- Μάρω Κοντού: Ποια σταρ του σινεμά έθεσε βέτο στη Φίνος Φιλμ



