Με Χολέμπας και Μασάντο αλλά χωρίς Μπονγκ ο ΟΣΦΠ
Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» έμεινε ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τους Πορτογάλους. Αντίθετα, οι Χοσέ Χολέμπας και Πάουλο Μασάντο βρίσκονται στην 21μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί μετά και την προπόνηση της Τρίτης επί Πορτογαλικού εδάφους.
Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» έμεινε ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τους Πορτογάλους.
Αντίθετα, οι Χοσέ Χολέμπας και Πάουλο Μασάντο βρίσκονται στην 21μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί μετά και την προπόνηση της Τρίτης επί Πορτογαλικού εδάφους.
Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Ρέντη, το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ δουλεύτηκαν πολύ και οι στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) με την αμυντική και την επιθετική λειτουργία να περνούν σε πρώτο πλάνο.
Κανονικά γυμνάστηκε και ο Μιγκέλ Τόρες. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν για την Πορτογαλία.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί το πρωί της Τρίτης:
Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας
- ΥΠΕΞ: Επικαιροποίηση τηλεφωνικών γραμμών εκτάκτου ανάγκης για Έλληνες πολίτες σχετικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
- Αλί Λαριτζανί: Ο έμπιστος του Χαμενεΐ που θα κινήσει τα νήματα μετά τον θάνατό του
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
- Κάγια Κάλας για τον θάνατο Χαμενεΐ: «Καθοριστική στιγμή στην ιστορία του Ιράν»
- Χτυπήθηκε και δεύτερο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ

