Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΔΗΜΑΡ: Να μειωθεί ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης χωρίς έγκριση της τρόικας

ΔΗΜΑΡ: Να μειωθεί ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης χωρίς έγκριση της τρόικας

Στην άρση της εξίσωσης φόρων πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, χωρίς να περιμένει την έγκριση της τρόικας, πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση, τονίζει η ΔΗΜΑΡ. «Τα ελληνικά νοικοκυριά δεν πρέπει να κρυώσουν τον χειμώνα, αναμένοντας την 'ωρίμανση' της οικονομικής σκέψης των επιτελείων της τρόικας» αναφέρει.

Στην άρση της εξίσωσης φόρων πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, χωρίς να περιμένει την έγκριση της τρόικας πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση, τονίζει η ΔΗΜΑΡ.

Υπογραμμίζει ότι η εξίσωση φόρων μείωσε κατακόρυφα την κατανάλωση και αποδείχθηκε ότι έχει αρνητική επίπτωση στα δημόσια έσοδα και στην υγεία των πολιτών.

«Τα ελληνικά νοικοκυριά δεν πρέπει να κρυώσουν τον χειμώνα αναμένοντας την «ωρίμανση» της οικονομικής σκέψης των επιτελείων της τρόικας» αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά, επισημαίνοντας πως η ΚΟ της έχει ήδη καταθέσει τροπολογία για το θέμα αυτό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο