«Τελειώνει» από τον πάγκο του ΟΦΗ ο Δερμιτζάκης
Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει την Τρίτη ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, τον Πλατανιά και τη Βέροια, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς, ενώ ακόμα δεν έχει γευθεί στη χαρά της νίκης.
Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει την Τρίτη ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη.
Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, τον Πλατανιά και τη Βέροια, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς, ενώ ακόμα δεν έχει γευθεί στη χαρά της νίκης.
Έτσι, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να αλλάξουν κάποια πράγματα για να ανατραπεί η εικόνα της ομάδας, αρχίζοντας από τον προπονητή.
Ο Δερμιτζάκης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν την Τρίτη, με τον ΟΦΗ να ξεκινά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, έχοντας σύμμαχο τον χρόνο αφού υπάρχει η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες


