Με «μπουρκίνι» θα συμμετάσχει στο μάθημα κολύμβησης μουσουλμάνα
Δικαστήριο στη Γερμανία αποφάσισε ότι μία μουσουλμάνα μαθήτρια θα πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα κολύμβησης φορώντας «μπουρκίνι». Οι γονείς της 13χρονης δεν ήθελαν η κόρη τους να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο σχολείο της στη Φρανκφούρτη.
Δικαστήριο στη Γερμανία αποφάσισε ότι μία μουσουλμάνα μαθήτρια θα πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα κολύμβησης φορώντας «μπουρκίνι».
Οι γονείς της 13χρονης δεν ήθελαν η κόρη τους να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο σχολείο της στη Φρανκφούρτη, λέγοντας ότι αυτά είναι αντίθετα με τις ισλαμικές αρχές της σεμνότητας. Το μάθημα θα παρακολουθούν τόσο κορίτσια, όσο και αγόρια, μια προοπτική που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γονιών του κοριτσιού.
Ο δικαστής είπε ότι το κορίτσι μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα φορώντας μαγιό που καλύπτει ολόκληρο το σώμα, γνωστό και ως «μπουρκίνι».
Αρκετές μουσουλμάνες το χρησιμοποιούν για να παρακολουθήσουν μαθήματα κολύμβησης.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας