Η Αλκμααρ δεν κατάφερε να συνέλθει από την ήττα και το παρολίγον… πατατράκ από τον Ατρόμητο στο Europa League, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Φίτεσε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Το γκολ για την προσεχή ευρω-αντίπαλο του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Ματίας Γιόχανσον στο 42΄, αλλά ισοφάρισε στο 86΄ ο Ράις. Η σύνθεση της ΑΖ’67: Αλβαράδο, Γκουβελέουβ, Φίεργκεβερ, Ματίας Γιόχανσον, Βάιτενς, Χένρικσεν, Γκούντελι, Ελμ (79΄ Όφερτοομ), Μάρτενς (70΄ Αρον Γιόχανσον), Γκούντμουντσον, Μπέερενς.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,