Λίγες οι πιθανότητες να παίξει ο Ζέκα στην πρεμιέρα
Για μια ακόμα μέρα ο Ζέκα δεν προπονήθηκε και πλέον η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (21:30) στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.Για μια ακόμα μέρα ο Ζέκα δεν προπονήθηκε και πλέον η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (21:30) στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Για μια ακόμα μέρα ο Ζέκα δεν προπονήθηκε και πλέον η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (21:30) στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Ζέκα πριν το φιλικό με τη Νόριτς τραυματίστηκε γύρω από το μάτι και το αιμάτωμα που έχει υποστεί δεν έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο γιατρος του Παναθηναϊκού αλλά κι ο οφθαλμίατρος που τον εξέτασε να μην δίνουν την άδεια για να προπονηθεί, φοβούμενοι μήπως υποστεί κάποια πιο σοβαρή βλάβη.
Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά και δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Καρέλη και Λαγό να απουσιάζουν λόγω το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία κλήθηκαν, με την Ουκρανία. Άπαντες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»

