Toyota Prius 2015: Ο μπαμπάς -των υβριδικών- (εκ)παιδεύεται στην έρημο
Με φόντο κάποια αμερικανική έρημο το αρχετυπικό υβριδικό μοντέλο ετοιμάζει την επόμενη γενιά του η οποία, υπόσχεται να βελτιώσει περαιτέρω το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα ως οφείλει, ως ένας από τους πρώτους διδάξαντες.
Η νέα γενιά του υβριδικού μοντέλου συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να δοκιμάζει την αντοχή της στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε μία από τις αφιλόξενες ερήμους της αμερικανικής ηπείρου.
Διατηρώντας τις άμεσα αναγνωρίσιμες αναλογίες της, η νέα γενιά του Prius, αν και καλύπτεται από γενναιόδωρο καμουφλάζ, έχει υποσχεθεί να ακολουθήσει μια εξελικτική σχεδιαστική πορεία αποκτώντας ένα δυναμικότερο αισθητικό προσανατολισμό.
Σε ό,τι αφορά τα… ενδότερα, το νέο Prius αναμένεται να εξοπλίζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού βενζινοκινητήρα των 1,8 λίτρων σε συνδυασμό με ένα ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι μπαταρίες νικελίου μετάλλου θα αντικατασταθούν από ιόντων λιθίου.
Επιπλέον των καινούριων στοιχείων που θα επιφέρουν τα νέα στοιχεία του μηχανικού του συνόλου σε κάθε επίπεδο, η νέα πλατφόρμα αναμένεται να συμβάλλει και στην μείωση του συνολικού βάρους.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Prius θα εξοπλίζεται με νέας σχεδίασης, ελαστικά περιορισμένης αντίστασης κύλισης τα οποία σε συνδυασμό με τα παραπάνω θα συμβάλλουν στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου του, ούτως ή άλλως φιλικού προς το περιβάλλον, μοντέλου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας