Σαβιόλα: «Τιμή να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»
Να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole». Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ενώ προσέθεσε ότι είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα των Πειραιωτών.
Να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole».
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ενώ προσέθεσε ότι είναι τιμή του να παίζει με τη φανέλα των Πειραιωτών.
«Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή μου που θα παίξω με αυτή την φανέλα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:
«Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν την αγάπη τους προς τα μένα, κάτι που με εξέπληξε, ας ελπίσουμε ότι θα τους ανταποδώσω την αγάπη αυτή κατά την διάρκεια της σεζόν».
«Ήδη έχω ξεκινήσει να εργάζομαι και ανυπομονώ να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες», κατέληξε ο Σαβιόλα.
Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Σαβιόλα θα είναι ο 4ος Αργεντίνος, που φέτος θα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Ιμπαγάσα, Ντομίνγκεζ και Ντε Βινσέντι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
- Βία στην εποχή της τεχνολογίας – Το cyberbullying αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη
- Νέα προσπάθεια διάσπασης των αγροτών από Μητσοτάκη – «Να κάνουμε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους»
- Η «αρχόντισσα με το ανεστραμμένο διάδημα» αποκαλύπτεται στη Βοιωτία και φωτίζει τα μυστικά του 7ου αιώνα π.Χ.
- Κρήτη: Σοβαρά τραυματισμένος ο 40χρονος ορειβάτης στο φαράγγι του Αμπά – Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης


