Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και… τυπικά ο Λίνας Κλέιζα, σύμφωνα με το «Yahoo!Sports». Όπως αναφέρουν οι Αμερικανοί, ο Λιθουανός πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ευρώπης. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη «Φενέρ».

«Ο πρώην παίκτης των Ράπτορς, Λίνας Κλέιζα, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την τουρκική Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και θα γίνει ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους παίκτες της Ευρώπης, σύμφωνα με πηγές του Yahoo!Sports», αναφερόταν στο σχετικό… τιτίβισμα.

Οι Αμερικανοί, λοιπόν, μιλούν για υπογραφές, κάτι που σημαίνει ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει υπό τις οδηγίες του τον Λιθουανό άσο, ενώ φήμες μιλούν για την ύστατη προσπάθεια, να προστεθεί στο ρόστερ και ο Νικ Καλάθης!

O πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού εξήγησε στην ιστοσελίδα «Eurohoops.net» τον λόγο για τον οποίο επιστρέφει στην Ευρώπη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Έχω μεγάλο κίνητρο και επιστρέφω για έναν απλό λόγο, να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα υπέγραψα. Ξέρω ότι έχει παράδοση και πολλούς αφοσιωμένους οπαδούς. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από θετικό για μένα. Επίσης είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», δήλωσε ο Λίνας Κλέιζα στην ιστοσελίδα «Eurohoops.net».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ