«Πρόβα τζενεράλε» για το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200
H Nissan σε συνεργασία με την DHL ξεκινά δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-NV200 το οποίο για αυτό το σκοπό θα ενταχθεί στον στόλο της εταιρείας ταχυμεταφορών ως πρόβα τζενεράλε για το λανσάρισμα του το 2014.
Με την προοπτική να λανσάρει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο van e-NV200 από το 2014, η Nissan ξεκίνησε τις δοκιμές του σε πραγματικές συνθήκες.
Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραχωρήθηκε στην DHL, όπου και θα αναλάβει καθήκοντα και των υπολοίπων van της εταιρείας ταχυμεταφορών πραγματοποιώντας δρομολόγια και παραδόσεις για τρεις εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή του Τόκιο.
Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα τόσο στη Nissan όσο και στην DHL, να αξιολογήσουν τις δυνατότητες του οχήματος, αλλά και την χρηστικότητα του, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις του.
Επιπλέον, τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από τη διαδικασία θα αποτελέσουν χρήσιμο οδηγό για την περαιτέρω εξέλιξή του όπως συνέβη και κατά την «προϋπηρεσία» του e-NV200, το οποίο δεν είναι πρώτη φορά που αναλαμβάνει αντίστοιχα καθήκοντα. Για την ακρίβεια, η Nissan διεξάγει δοκιμές για το e-NV200 από το 2011, σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες.
Στην Ιαπωνία, δοκιμές έχουν γίνει σε συνεργασία με την AEONMALL και την Coca-Cola, στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την British Gas, ενώ πρόσφατα στη Σιγκαπούρη, η FedEx Express συμμετείχε στις δοκιμές στο πλαίσιο του παγκόσμιου σχετικού προγράμματος της εταιρείας.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ιαπωνική φίρμα: «…μέχρι στιγμής, το e-NV200 έχει λάβει άκρως θετικά σχόλια για την ήσυχη και άνετη οδήγησή του, με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, να συμπληρώνονται από την “γενναιόδωρη” μεταφορική του ικανότητα».
H εμπορική διάθεση του 100% ηλεκτροκίνητου ελαφρού φορτηγού e-NV200, έχει προγραμματιστεί για το 2014. Όντας το δεύτερο παγκόσμιο ηλεκτροκίνητο όχημα της Nissan, μετά το Nissan LEAF, το e-NV200 θα είναι το πρώτο στον κόσμο 100% ηλεκτροκίνητο ελαφρύ φορτηγό, μαζικής παραγωγής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας