Στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Σεργκέι Μπούμπκα
Ο Σεργκέι Μπούμπκα αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΕΓΑΣ και θα δώσει το «παρών» στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.
Ο Σεργκέι Μπούμπκα αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΕΓΑΣ και θα δώσει το «παρών» στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.
Ο αντιπρόεδρος της IAAF συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο στο Ντόνετσκ, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων.
Ο Δημάκος μετέφερε στον Ουκρανό τις ευχές τόσο του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, όσο και του γενικού γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή για καλή επιτυχία στην κούρσα διαδοχής του Ζακ Ρογκ στην προεδρία της ΔΟΕ, καθώς ο Ουκρανός είναι ένας από τους έξι υποψηφίους.
Από την πλευρά του, ο Μπούμπκα αποδέχθηκε την πρόσκληση της ομοσπονδίας να παρευρεθεί το Νοέμβριο στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ίσως τότε να έρθει, μάλιστα, με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΟΕ, καθώς οι εκλογές της ΔΟΕ είναι τον Σεπτέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κέιτ Γουίνσλετ: «Φρίκη» τα φάρμακα αδυνατίσματος, οργή για Botox και fillers – «Γαμ@@@νο χάος. Ξέρουν τι βάζουν μέσα τους;»
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης
- Ο Ολυμπιακός στην «Αστάνα Αρένα» – Οι δοκιμές στο χορτάρι και το γκολ του Μεντιλίμπαρ (vids)
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση για τα 140 χρόνια του Ομίλου Ερετών
- Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε το πόρισμα της Πυροσβεστικής για την φωτιά στο σπίτι του
- Δήμος Δελφών: Ικανοποίηση για την ίδρυση νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος στην πόλη της Άμφισσας

