Συνελήφθη ένας ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία στις γαλλικές Άλπεις
Στη σύλληψη ενός ατόμου που θεωρείται ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο στις γαλλικές Άλπεις, με θύματα μία οικογένεια βρετανών τουριστών και έναν ποδηλάτη που φαίνεται να υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, προχώρησε η αστυνομία της Βρετανίας. Πρόκειται για έναν 54χρονο άνδρα που συνελήφθη στο Σάρεϊ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον αδελφό ενός εκ των θυμάτων του 50χρονου Σάαντ αλ Χίλι. Τα δύο αδέλφια φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές.
Στη σύλληψη ενός ατόμου που θεωρείται ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο στις γαλλικές Άλπεις, με θύματα μία οικογένεια βρετανών τουριστών και έναν ποδηλάτη που φαίνεται να υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, προχώρησε η αστυνομία της Βρετανίας.
Πρόκειται για έναν 54χρονο άνδρα που συνελήφθη στο Σάρεϊ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον αδελφό του 50χρονου πατέρα της οικογένειας, Σάαντ αλ Χίλι, ενός εκ των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης στις 5 Σεπτεμβρίου.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύλληψη του υπόπτου.
Οι τρεις Βρετανοί τουρίστες, ένας άνδρας και δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους. Κάτω από τις σορούς τους βρέθηκε ζωντανό ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ενώ η οκτάχρονη αδελφή του είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη από πυρά στο νοσοκομείο.
Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το τέταρτο θύμα, ένας διερχόμενος ποδηλάτης.
Ο 50χρονος πατέρας της οικογένειας Σάαντ αλ Χίλι είχε γεννηθεί στη Βαγδάτη και διέμενε μαζί με την οικογένειά του στα νότια προάστια του Λονδίνου, στο Κλέιγκεϊτ στην περιοχή του Σάρεϊ. Τα άλλα δύο θύματα ήταν η μητέρα και η γιαγιά των δύο κοριτσιών που επέζησαν από την επίθεση.
Τα κίνητρα της τετραπλής δολοφονίας δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί. Οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον του 50χρονου, ο οποίος φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με τον αδελφό του, αλλά και στο επαγγελματικό του περιβάλλον, καθώς εργαζόταν σε απόρρητο πρόγραμμα κατασκευής κατασκοπευτικών δορυφόρων για μία εταιρεία άμυνας.
Ο αδελφός του θύματος πάντως είχε εξ αρχής ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των δύο ανδρών.
Τον περασμένο μήνα η αστυνομία του Σάρεϊ είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό ενός οχήματος, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε περάσει κοντά από το σημείο του εγκλήματος 20 λεπτά πριν την επίθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442