Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, λέει ο Κων.Αρβανιτόπουλος
Τη θέση ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. «Όσοι προκαλούν αστάθεια αυτή την εποχή, θα πρέπει να καταδικαστούν» δήλωσε, σημειώνοντας: «Δεν πρέπει να συζητάμε για εκλογές. Ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερότητα, από αλλαγές, από την προώθηση του κυβερνητικού έργου για να μπορέσουμε να βγούμε στο ξέφωτο».
Τη θέση ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
«Όσοι προκαλούν αστάθεια αυτή την εποχή, θα πρέπει να καταδικαστούν» δήλωσε, σημειώνοντας: «Δεν πρέπει να συζητάμε για εκλογές. Ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερότητα, από αλλαγές, από την προώθηση του κυβερνητικού έργου για να μπορέσουμε να βγούμε στο ξέφωτο».
«Αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα της χώρας. Σταθερότητα στην πολιτική κονίστρα, σταθερότητα στην οικονομία. Αυτό το έχει ανάγκη η χώρα. Έχει ανάγκη να συνεχιστούν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση. Η κυβέρνηση, ο οποία εξελέγη με αυτή την εντολή από τον ελληνικό λαό, πρέπει να συνεχίσει την πορεία της με ορίζοντα τετραετίας» ανέφερε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Αρβανιτόπουλος απάντησε: «Αν υπάρξει η αποχώρηση, όπως ακούγεται, της ΔΗΜΑΡ -γιατί δεν έχουμε και απολύτως καταλάβει ποιες είναι οι προθέσεις της- αν υπάρξει απόσυρση των υπουργών που έχει υποδείξει η ΔΗΜΑΡ, προφανώς θα υπάρξει αντικατάσταση. Επομένως, θα υπάρξει ανασχηματισμός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σοβαρό επεισόδιο βίας ανηλίκων στην Πάτρα – Συνελήφθη 17χρονος
- Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Η σημασία του νερού ως θεμέλιο ζωής και η δέσμευση για τη διαφύλαξή του
- Τι είπε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τα σενάρια για το μέλλον του
- Ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χον ξεκίνησαν σχέση απλά για να περνάνε καλά
- Ο πρωθυπουργός των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και της ιστορικής ήττας: Ποιος ήταν ο Λιονέλ Ζοσπέν
- HELLO!: Κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Τρίτη
- Νέα Υόρκη: Συγκλονιστικό ηχητικό από τη σύγκρουση με τους δύο νεκρούς – «Τα έκανα θάλασσα»
- Μεγάλη Εικόνα: Εκτάκτως τη Δευτέρα και την Τρίτη στις 00.40
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442