Συνελήφθησαν 20 οδηγοί ταξί για πειραγμένα ταξίμετρα
Είκοσι οδηγοί ταξί, οι οποίοι είχαν επέμβει στο ταξίμετρο και στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους, συνελήφθησαν την Παρασκευή μπροστά στον Σταθμό ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε διαφορετικά σημεία στις περιοχές της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και του Αγ. Δημητρίου.
Είκοσι οδηγοί ταξί, οι οποίοι είχαν επέμβει στο ταξίμετρο και στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους, συνελήφθησαν την Παρασκευή μπροστά στον Σταθμό ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε διαφορετικά σημεία στις περιοχές της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και του Αγ. Δημητρίου, κατά τη διάρκεια εξόρμισης για τον έλεγχο ταξί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Ειδικότερα, οι παραπάνω οδηγοί είχαν τοποθετήσει ειδική συνδεσμολογία, με την οποία αύξαναν πλασματικά το ποσό στο ταξίμετρο και επιπλέον με καλώδιο τηλεφώνου, προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμειακή μηχανή με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις.
Επίσης, στην κατοχή δύο εξ αυτών βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ενώ ένας επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και πλαστή ειδική άδεια ικανότητας οδήγησης ταξί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
- Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε τιμάρια – Οι σύνεδροι δεν ανήκουν σε στρατούς και μηχανισμούς
- Έχω παιδιά: Στον κόσμο των video games
- Κοιμηθείτε έξυπνα: 10 επιστημονικά βήματα για να ξυπνάτε με ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442