Με κούρεμα της αρεσκείας τους θα πηγαίνουν σχολείο οι μαθητές της Ταϊλάνδης
Οι κανονισμοί που όριζαν συγκεκριμένο τύπο κουρέματος για τους μαθητές και μαθήτριες στα δημόσια σχολεία της Ταϊλάνδης θα καταργηθούν ύστερα από απόφαση του υπουργού Παιδείας. Ο νέος κανονισμός επιτρέπει στους μαθητές και τις μαθήτριες να επιλέγουν το κούρεμα της αρεσκείας τους από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (ξεκινάει τον Μάιο).
Οι κανονισμοί που όριζαν συγκεκριμένο τύπο κουρέματος για τους μαθητές και μαθήτριες στα δημόσια σχολεία της Ταϊλάνδης θα καταργηθούν ύστερα από απόφαση του υπουργού Παιδείας.
Ο νέος κανονισμός επιτρέπει στους μαθητές και τις μαθήτριες να επιλέγουν το κούρεμα της αρεσκείας τους από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (ξεκινάει τον Μάιο).
Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό στα δημόσια σχολεία, οι μαθητές πρέπει να έχουν κουρέματα παρόμοια με εκείνα των πεζοναυτών (σχεδόν ξυρισμένα κεφάλια) και οι μαθήτριες να μην έχουν μακρύτερα τα μαλλιά τους από το ύψος των αυτιών.
Πάντως, οι σημερινοί κανονισμοί, οι οποίοι θεσπίστηκαν πριν από τουλάχιστον τρεις δεκαετίες, δεν τηρούνται με ευλάβεια.
Ο υπουργός Παιδείας Φονγκτέπ Θεπκαντζάνα υπέγραψε τον νέο κανονισμό τον οποίο έστειλε την Τρίτη για έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο, έγραψε η εφημερίδα The Nation.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο των ΗΠΑ σε τάνκερ στην Καραϊβική – Πρόκειται για την 7η κατάσχεση
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά






