Με απολογητική διάθεση εμφανίζεται ο Ούλι Χένες σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί την Τετάρτη (25/4). Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται «στη δίνη του κυκλώνα» για υπόθεση φοροδιαφυγής από το περασμένο Σάββατο, όταν δημοσίευμα του περιοδικού «Focus» αποκάλυπτε ότι έχει αποκρύψει καταθέσεις που διαθέτει στην Ελβετία, προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή φόρων στη Γερμανία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Χένες είχε ο ίδιος πληροφορήσει τις αρχές για την ύπαρξη του λογαριασμού (το ποσό ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ και τα χρήματα δεν συνδέονται με τη Μπάγερν), «ποντάροντας» σε μία διακρατική συμφωνία Γερμανίας-Ελβετίας που, όμως, δεν ολοκληρώθηκε και έτσι ο πρόεδρος της Μπάγερν κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν
Ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρει πως ο Ταϊρίκ Τζόουνς έχει έρθει σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον Αμερικανό.