Πρόβλημα στο γόνατο για τον Ανάκογλου
Κάκωση στο γόνατο υπέστη ο Δημήτρης Ανάκογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με συνέπεια να αποχωρήσει πρόωρα από το πρόγραμμα. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά για την ώρα η συμμετοχή του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο θεωρείται αμφίβολη.
Κάκωση στο γόνατο υπέστη ο Δημήτρης Ανάκογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με συνέπεια να αποχωρήσει πρόωρα από το πρόγραμμα.
Ο νεαρός μέσος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά για την ώρα η συμμετοχή του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο θεωρείται αμφίβολη.
Με ανάλογο πρόβλημα αποχώρησε από την προπόνηση και ο Μακρυωνίτης, ενώ ο Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία του και βεβαίως δεν υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα για το παιχνίδι της Κυριακής.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσούπρος και Καλογέρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ερντογάν: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος εισαγγελέας που διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης
- Ιωάννης Καποδίστριας: Ο δρόμος παντός τιμίου ανθρώπου
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ

