Αποχή έκαναν οι παίκτες του Πανιωνίου από την προπόνηση
Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δεν συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση της ομάδας τους, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους και την αντίδρασή τους προς τη διοίκηση για τα οφειλόμενα.
Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δεν συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση της ομάδας τους, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους και την αντίδρασή τους προς τη διοίκηση για τα οφειλόμενα.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν εκδώσει ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες, πριν πάρουν διαβεβαιώσεις πως γίνονται τα πάντα για να πάρουν χρήματα. Ωστόσο, σχεδόν μία εβδομάδα μετά δεν έγινε τίποτα.
Στο μεταξύ, οι Σουφλέρης και Κουτλίδης που είχαν παραιτηθεί την προηγούμενη Κυριακή μετά το ματς με την Ξάνθη, συνεχίζουν τελικά στα πόστα τους μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Τσάβαλο.
Η σχετική ανακοίνωση: «Συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Απριλίου το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία των κ. κ. Σουφλέρη, Κουτλίδη.
Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ και του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά το έργο τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Μπουκατίνι με σάλτσα λεμονιού και τόνο
- Τραμπ: Αποσύρει την πρόσκληση στον Καναδά για ένταξή του στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Σύλληψη υπόπτου για τις πυρκαγιές στη Χιλή – Στους 21 οι νεκροί
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS


