Αυξημένη θα είναι το 2013 η χορηγία προς τη βασίλισσα της Αγγλίας
Η χορηγία προς τη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ για τα έξοδα παραστάσεως και για τη συντήρηση του βασιλικού οίκου πρόκειται να αυξηθεί κατά πέντε εκατομμύρια λίρες, από 31 σε 36 εκατομμύρια λίρες, το τρέχον οικονομικό έτος.
Η χορηγία προς τη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ για τα έξοδα παραστάσεως και για τη συντήρηση του βασιλικού οίκου πρόκειται να αυξηθεί κατά πέντε εκατομμύρια λίρες το τρέχον οικονομικό έτος.
Το ποσό για το οικονομικό έτος 2013-14 (που άρχισε την 1η Απριλίου) θα ανέλθει συγκεκριμένα σε 36,1 εκατομμύρια λίρες από 31 εκατομμύρια για το προηγούμενο έτος, όταν εορτάστηκε το αδαμάντινο ιωβηλαίο.
Από το 2013 ισχύει ένα νέο, απλούστερο σύστημα υπολογισμού. Σύμφωνα με αυτό η χορηγία υπολογίζεται στο 15% των προ δύο ετών εσόδων του βασιλικού οίκου. Για το 2011-12 τα έσοδα του οίκου ήταν 240,2 εκατομμύρια λίρες και άρα το μερίδιο είναι περίπου 36 εκατομμύρια.
Πάντως ο βασιλικός οίκος, σύμφωνα με τον απολογισμό των περασμένων ετών, κρατά τα έξοδά του σταθερά: το 2010-11 ήταν 32,1 εκατ. λίρες και το 2011-12 ήταν 32.3 εκατ. λίρες.
Όπως αναφέρει ο Guardian οι μισθοί του προσωπικού των παλατιών παραμένουν παγωμένοι εδώ και χρόνια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας