Βενιζέλο και Παπανδρέου καλεί για κατάθεση η Προανακριτική
Την κλήση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου την επόμενη εβδομάδα αποφάσισαν τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής η οποία διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η κατ' αντιπαράσταση εξέταση του Κωνσταντίνου Μπίκα και του Ιωάννη Διώτη.
Την κλήση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου την επόμενη εβδομάδα αποφάσισαν τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής η οποία διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Εν των μεταξύ, από ώρα σε ώρα αναμένεται η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν αντιφατικά σημεία που προέκυψαν από τις καταθέσεις τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442