
Με απώλειες 2,79% κάτω από τις 950 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο
Υψηλές απώλειες σημείωσε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να κλείνει κάτω από τα επίπεδα των 950 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς κιαι κυρίως στις τράπεζες.
Υψηλές απώλειες σημείωσε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 2,79% στις 936,57 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 67,9 εκατ. ευρώ. Ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν οι 934,79 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 3,31% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε χαμηλότερα κατά 3,65%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε απώλειες 7,11%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 36 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 123 σε αρνητικό, ενώ 17 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ σε θετικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε άνοδο 0,33%, στο Παρίσι ο CAC 40 ήταν υψηλότερα κατά 0,56% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,29%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε κέρδη 0,79% και στην Ιταλία 0,39%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν υψηλότερα κατά 0,30%, ο Standard & Poor’s 500 ενισχυόταν κατά 0,17% και ο Nasdaq σημείωνε άνοδο 0,11%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει το μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442