Η Γενική Εμπορίου ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και διασυνδέθηκε στις 27/2/2013 με το δίκτυο της ΔΕΗ το φωτοβολταϊκό πάρκο GEB Green Energy, ισχύος 399,74 KW. Σημειώνεται ότι το εν λόγω φωτοβολταϊκό πάρκο αναπτύχθηκε από την κατά 100% θυγατρική της εισηγμένης, Γενική Εμπορίου – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η Γενική Εμπορίου ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και διασυνδέθηκε στις 27/2/2013 με το δίκτυο της ΔΕΗ το φωτοβολταϊκό πάρκο GEB Green Energy, ισχύος 399,74 KW.
Σημειώνεται ότι το εν λόγω φωτοβολταϊκό πάρκο αναπτύχθηκε από την κατά 100% θυγατρική της εισηγμένης, Γενική Εμπορίου – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας