Ο Παναθηναϊκός των 105 ετών παλεύει για τον Μπόιντ
Γενέθλια έχει σήμερα, ο Παναθηναϊκός καθώς στις 3 Φεβρουαρίου 1908 ιδρύθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους. Ύστερα από 105 χρόνια η ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή, ωστόσο συνεχίζει να παλεύει για να κλείσει τη χρονιά με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να ξεπεράσπουν το σαββατιάτικο σοκ με την ισοπαλία στο 95' από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα συνεχίζουν να κυνηγούν την υπόθεση του Κρις Μπόιντ.
Γενέθλια έχει σήμερα, ο Παναθηναϊκός καθώς στις 3 Φεβρουαρίου 1908 ιδρύθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους. Ύστερα από 105 χρόνια η ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή, ωστόσο συνεχίζει να παλεύει για να κλείσει τη χρονιά με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.
Οι «πράσινοι» προσπαθούν να ξεπεράσπουν το σαββατιάτικο σοκ με την ισοπαλία στο 95′ από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα συνεχίζουν να κυνηγούν την υπόθεση του Κρις Μπόιντ.
Οι «πράσινοι» θα απευθυνθούν τη Δευτέρα στην ΕΠΟ για να αποσαφηνιστεί η υπόθεση κι αν ο 29χρονος Σκωτσέζος φορ μπορεί να αποκτηθεί. Εφόσον υπάρχει τέτοια δυνατότητα, θα γίνουν επαφές μαζί του καθώς είναι μία περίπτωση που κρίνεται πολύ καλή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Σημειώνεται πως από το προσεχές παιχνίδι απέναντι στη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ θα λείψουν Τοτσέ και Φορναρόλι, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας επιθετικός διαθέσιμος!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι Ιταλοί «λύγισαν» τους μαχητικούς Κύπριους με δύο γκολ σε έξι λεπτά
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί»
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]
- «Καμπανάκι» Πάουελ για πληθωρισμό και αγορά εργασίας

