Σκόνταψε η Γιουβέντους, «άλωσε» το Ολίμπικο η Κιέβο
«Στραβοπάτησε» την 22η αγωνιστική μέσα στην έδρα της η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος Γιουβέντους, καθώς η Τζένοα την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1. Η Κιέβο «άλωσε» το «Ολίμπικο», καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Λάτσιο στη Ρώμη για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
«Στραβοπάτησε» την 22η αγωνιστική μέσα στην έδρα της η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος Γιουβέντους, καθώς η Τζένοα την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1. «Άλωσε» το «Ολίμπικο» η Κιέβο, που επιβλήθηκε 1-0 της Λάτσιο, με γκολ του Παλόσκι στο 61΄.
Η Κιέβο «άλωσε» το «Ολίμπικο», καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Λάτσιο στη Ρώμη για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ο Παλόσκι στο 61′ σημείωσε το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα από τη Βερόνα, την ώρα που οι «μπιανκοτσελέστι» έμειναν στους 43 βαθμούς, όπου «συγκατοικούν» με τη Νάπολι, που έχει έναν αγώνα λιγότερο, και στο -6 από την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Γιουβέντους.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Λάτσιο-Κιέβο 0-1
(61΄ Παλόσκι)
Γιουβέντους-Τζένοα 1-1
(54΄ Κουαλιαρέλα – 68΄ Μποριέλο)
Μπολόνια-Ρόμα 27/1
Αταλάντα-Μίλαν 27/1
Κάλιαρι-Παλέρμο 27/1
Κατάνια-Φιορεντίνα 27/1
Πάρμα-Νάπολι 27/1
Σαμπντόρια-Πεσκάρα 27/1
Ουντινέζε-Σιένα 27/1
Ίντερ-Τορίνο 27/1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)
Γιουβέντους 49 -22αγ.
Νάπολι 43
Λάτσιο 43 -22αγ.
Ίντερ 39
Φιορεντίνα 36
Μίλαν 34
Ρόμα 33
Κατάνια 32
Πάρμα 31
Ουντινέζε 30
Κιέβο 28 -22αγ.
Τορίνο 26
Αταλάντα 23
Μπολόνια 21
Σαμπντόρια 21
Κάλιαρι 20
Πεσκάρα 20
Τζένοα 18 -22αγ.
Παλέρμο 16
Σιένα 14
* Σαμπντόρια και Τορίνο άρχισαν το πρωτάθλημα με -1 βαθμό, η Αταλάντα με -2 και η Σιένα με -6 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Διατροφή: Το μαγείρεμα στο σπίτι κάνει καλό
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει






