Κλήση του Τζιμπούρ με νέο φαξ που… έσφαξε τον Ολυμπιακό
Αλλαγή δεδομένων είχαμε το βράδυ της Τρίτης σχετικά με την μη κλήση του Ραφίκ Τζιμπούρ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας εν όψει του Κόπα Αφρικα τον επόμενο μήνα. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με σχετικό fax που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ αναφέρει ότι τόσο ο Τζαμέλ Αμπντούν (που ειδοποιήθηκε το πρωί), όσο και ο Τζιμπούρ θα είναι στην αποστολή, με τη διαφορά ότι ο Αμπντούν οφείλει να ενσωματωθεί νωρίτερα στην προ-επιλογή της εθνικής, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και πρέπει να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομοσπονδίας.
Αλλαγή δεδομένων είχαμε το βράδυ της Τρίτης σχετικά με την μη κλήση του Ραφίκ Τζιμπούρ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας εν όψει του Κόπα Αφρικα τον επόμενο μήνα.
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με σχετικό fax που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ αναφέρει ότι τόσο ο Τζαμέλ Αμπντούν (που ειδοποιήθηκε το πρωί), όσο και ο Τζιμπούρ θα είναι στην αποστολή, με τη διαφορά ότι ο Αμπντούν οφείλει να ενσωματωθεί νωρίτερα στην προ-επιλογή της εθνικής, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και πρέπει να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομοσπονδίας.
Το πρωί τα μέσα ενημέρωσης στην Αλγερία διέρρευσαν τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βαχίντ Χαλίλχοζιτς και σε αυτές υπήρχε μόνο το όνομα του Αμπντούν. Ωστόσο, τα πρώτα ονόματα που διέρρευσαν αφορούσαν όσους πρέπει να δώσουν το «παρών» από τις 2 Ιανουαρίου, ενώ υπάρχει ένα ακόμη γκρουπ ποδοσφαιριστών που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους λίγο αργότερα και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Τζιμπούρ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα νεότερα σχετικά με τις κλήσεις στις «αλεπούδες της ερήμου» μόνο χαρά δεν έφεραν στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού που ήλπιζαν ότι είχαν… γλιτώσει τουλάχιστον τη συμμετοχή του «τρομοκράτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»



