Νίκη της «Γιούβε» με αύρα Κόντε, Ίντερ και Μίλαν από τα παλιά
Στην επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της μετά την ποινή αποκλεισμού του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο campionato, η Γιουβέντους πήρε δύσκολη νίκη μέσα στη Σικελία, επικρατώντας 1-0 της Παλέρμο με γκολ του Ελβετού Λιχτστάινερ. Η Μίλαν επικράτησε 4-2 (και μάλιστα με ανατροπή) στο Τορίνο της «Γκρανάτα», ενώ η Πεσκάρα πέτυχε σπουδαία νίκη (2-0) επί της Τζένοα στο ντέρμπι των ουραγών.
Στην επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της μετά την ποινή αποκλεισμού του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο campionato, η Γιουβέντους πήρε δύσκολη νίκη μέσα στη Σικελία, επικρατώντας 1-0 της Παλέρμο με γκολ του Ελβετού Λιχτστάινερ.
Η Ίντερ νίκησε με 2-1 την Νάπολι στο Μιλάνο και την προσπέρασε ανεβαίνοντας στην 2η θέση. Με τέρματα των Φρέντι Γκουαρίν και Ντιέγκο Μιλίτο οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν με 2-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα», ενώ ο Έντινσον Καβάνι με το 11ο φετινό του γκολ μείωσε στο 54′, αλλά οι «παρτενοπέι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν άλλη από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, έτσι έφυγαν χωρίς βαθμό από το Μιλάνο.
Η Μίλαν επικράτησε 4-2 (και μάλιστα με ανατροπή) στο Τορίνο της «Γκρανάτα», ενώ η Πεσκάρα πέτυχε σπουδαία νίκη (2-0) επί της Τζένοα στο ντέρμπι των ουραγών.
Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Αταλάντα-Πάρμα 2-1
(4΄ Ντένις, 38΄ Πελούζο – 45΄ Αμάουρι)
Ρόμα-Φιορεντίνα 4-2
(7΄ Καστάν, 19΄, 45+1΄ Τότι, 89΄ Οσβάλντο – 14΄ Ρονκάλια, 47΄ Ελ Χαμνταουί)
Κάλιαρι-Κιέβο 0-2
(67΄ Παλόσκι, 87΄ Τερό)
Παλέρμο-Γιουβέντους 0-1
(50΄ Λιχστάινερ)
Πεσκάρα-Τζένοα 2-0
(53΄ Αμπρουσκάτο, 73΄ Βούκουσιτς)
Σιένα-Κατάνια 1-3
(10΄ Ροζίνα – 50΄ Κάστρο, 67΄,82΄ Μπεργκέσιο)
Τορίνο-Μίλαν 2-4
(28΄ Σαντάνα, 80΄ Μπιάνκι – 40΄ Ρομπίνιο, 53΄ Νοτσερίνο, 61΄ Πατσίνι, 76΄ Ελ Σααράουϊ)
Ίντερ – Νάπολι 2-1
(8′ Γκουαρίν, 39′ Μιλίτο – 54′ Καβάνι)
Σαμπντόρια-Ουντινέζε 10/12
Μπολόνια-Λάτσιο 10/12
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
Γιουβέντους 38
Ιντερ 34
Νάπολι 33
Φιορεντίνα 29
Λάτσιο 29 -15αγ.
Ρόμα 29
Μίλαν 24
Κατάνια 22
Αταλάντα 21
Πάρμα 20
Ουντινέζε 19 -15αγ.
Κιέβο 18
Σαμπντόρια 17 -15αγ.
Κάλιαρι 16
Τορίνο 15
Μπολόνια 14 -15αγ.
Παλέρμο 14
Πεσκάρα 14
Τζένοα 12
Σιένα 11
* Σαμπντόρια και Τορίνο άρχισαν το πρωτάθλημα με -1 βαθμό, η Αταλάντα με -2 και η Σιένα με -6 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό για το «11 στα 11»
- Από το τζακούζι στο Μπρουνέι στη φωτογραφία του 1999: Διπλή πίεση για τους Κλίντον εν μέσω καταθέσεων για τον Έπσταϊν
- Ιράν: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι – Κόσμος τρέχει πανικόβλητος
- Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Η La Liga κυριαρχεί στην παραγωγή ταλέντων με αξία 1,477 δισ. ευρώ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον περίφημο καβγά του JFK Jr. και της Κάρολιν Μπεσέτ σε πάρκο της ΝΥ



