Παράταση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων εξαμήνου των τραπεζών έως 21 Δεκεμβρίου
Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, παρατείνεται έως 21 Δεκεμβρίου η προθεσμία δημοσιοποίησης των εξαμηνιαίων οικονομικών εκθέσεων των πιστωτικών ιδρυμάτων, με μετοχές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Έως τις 21 Δεκεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου για τις τράπεζες, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.
Η προηγούμενη προθεσμία έληγε σήμερα, Παρασκευή.
Με την ίδια απόφαση απαλλάσσονται από την υποχρέωση δημοσίευσης οικονομικών καταστάσεων του τρίτου τριμήνου του 2012, τα πιστωτικά ιδρύματα με εισηγμένες μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών που δεν έχουν δημοσιεύσει έως 31/8/2012 τις εξαμηνιαίες οικονομικές εκθέσεις τους.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας