Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον Άρη μετά και τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Πανθρακικό και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αναστασίου είναι η επιλογή της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία.

Η τελική απόφαση των «κιτρίνων» αναμένεται να παρθεί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (27/11) καθώς στόχος είναι ο νέος προπονητής να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του και να οδηγήσει την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου (1/12) με τον Ατρόμητο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, ο «εκλεκτός» της διοίκησης της ΠΑΕ είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος γνωρίζει την ομάδα και μπορεί να προσαρμοστεί πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους προπονητές που εξετάστηκαν, τόσο από την ελληνική, όσο και από την αγορά του εξωτερικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ