Ημερίδα – Ενημέρωση με θέμα «Aids και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα»
Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Με αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, o Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Aids και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα», την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ που βρίσκεται επί της οδού Μαυροκορδάτου 1-3.
Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
Με αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, o Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Aids και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα», την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ που βρίσκεται επί της οδού Μαυροκορδάτου 1-3.
Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι από την πλευρά του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων) η κυρία Λίντα Παππά (Νοσηλεύτρια), καθώς επίσης η κυρία Σωτηρία Κασκαφέτου (Γιατρός) και η κυρία Κατερίνη Τσούτσα (Συμβουλευτική και Κοινωνική Ψυχολόγος).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας