Έφτασε στο Δουβλίνο η εθνική ομάδα
Στο Δουβλίνο βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία αναχώρησε στις 10:00 και μετά από ενδιάμεση στάση την Κέρκυρα για να πάρει τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, φτασε λίγο μετά τις 15:00 στον προορισμό της. Το βλέμμα ήταν στραμμένο στα τρία νέα της πρόσωπα και στο βάθος το κρίσιμο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με την Βοσνία τον ερχόμενο Μάρτιο.
Στο Δουβλίνο βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία αναχώρησε στις 10:00 και μετά από ενδιάμεση στάση την Κέρκυρα για να πάρει τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, φτασε λίγο μετά τις 15:00 στον προορισμό της.
Το βλέμμα ήταν στραμμένο στα τρία νέα της πρόσωπα και στο βάθος το κρίσιμο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με την Βοσνία τον ερχόμενο Μάρτιο.
Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα σε γνωστό ξενοδοχείο επί της παραλιακής οδού και προπονήθηκαν το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά. Ήταν ένα απλό χαλάρωμα, καθώς οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές προέρχονταν από παιχνίδια με τις ομάδες
Στην «γαλανόλευκη» αποστολή μετέχουν οι Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σιόβας.
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των διεθνών και στις 20:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος
Δείτε την άφιξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου
- Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είναι κομματικό μας καθήκον, αλλά εθνικό να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία
- Το πρώτο supermodel και η δίκη του αιώνα: Η άνοδος και η πτώση της Έβελιν Νέσμπιτ σε έναν κόσμο που δεν είχε φτιαχτεί για εκείνη




