Προκαταρκτική εξέταση για «κύκλωμα» στις προμήθειες τροφίμων του Στρατού
Τη διερεύνηση καταγγελιών για «κύκλωμα» που ελέγχει τις προμήθειες τροφίμων τού Ελληνικού Στρατού, παρήγγειλε η προϊσταμένη τής εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου. Η κ. Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις προμήθειες τροφίμων τού Ελληνικού Στρατού, μετά από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.
Τη διερεύνηση καταγγελιών για «κύκλωμα» που ελέγχει τις προμήθειες τροφίμων τού Ελληνικού Στρατού, παρήγγειλε η προϊσταμένη τής εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.
Η κ. Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις προμήθειες τροφίμων τού Ελληνικού Στρατού, μετά από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.
Η παραγγελία της κ. Φάκου προς τον εισαγγελέα που θα διενεργήσει την προκαταρκτική, είναι να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων, ώστε να ερευνηθεί αν και από ποιους στην υπόθεση διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.