Νοκ άουτ ο Φουστέρ με βαριά θλάση και ένα μήνα εκτός δράσης
Μπορεί η νίκη στη Γαλλία επί της Μονπελιέ να έφερε ευφορία στις τάξεις του Ολυμπιακού, όμως, τα νέα για τον τραυματισμό του Νταβίντ Φουστέρ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, προκάλεσαν πλήγμα στα σχέδια του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο παίκτης μεταφέρθηκε αμέσως στο Metropolitan, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε θλάση β' βαθμού κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Όλα καλά για Σιόβα - Φετφατζίδη και Παπάζογλου.
Μπορεί η νίκη στη Γαλλία επί της Μονπελιέ να έφερε ευφορία στις τάξεις του Ολυμπιακού, όμως, τα νέα για τον τραυματισμό του Νταβίντ Φουστέρ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, προκάλεσαν πλήγμα στα σχέδια του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο παίκτης μεταφέρθηκε αμέσως στο Metropolitan, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε θλάση β’ βαθμού κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Η διάγνωση επιβεβαίωσε και τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού που έκαναν λόγο για βαριά θλάση, ωστόσο, το ακριβές διάστημα απουσίας θα καθοριστεί ανάλογα και με την πορεία και την εξέλιξη της αποθεραπείας του παίκτη. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδα, Χρήστο Θέο.
Πάντως, εάν όντως απουσιάσει για τέσσερις εβδομάδες, τότε ο 30χρονος άσος θα χάσει σίγουρα τα ματς του Champions League με την Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και τις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ με Άρη (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και πιθανότατα ΑΕΚ (εκτός).
Όλα καλά για Σιόβα – Φετφατζίδη
Στο μεταξύ, υποψηφιότητα συμμετοχής στο παιχνίδι της Δευτέρας (29/10) με τον Άρη έβαλε ο Δημήτρης Σιόβας, βγάζοντας κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα στην προπόνηση. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, όπως και οι Φετφατζίδης και Παπάζογλου.
Θετικά μηνύματα και από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ανέβασε τους ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα του ακολουθεί. Από εκεί και πέρα, ο Ράφικ Τζιμπούρ έκανε θεραπεία, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό

