Νέα ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ αποφάσισαν στον ΠΑΟΚ
Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας, στην οποία υπήρχε εκπροσώπηση του 92,74% των μετόχων. Η ΑΜΚ ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει ως τις 15 Ιανουαρίου 2013.
Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας, στην οποία υπήρχε εκπροσώπηση του 92,74% των μετόχων. Η ΑΜΚ ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει ως τις 15 Ιανουαρίου 2013.
Η τιμή διάθεσης κάθε μετοχής ορίζεται στα 0,33 ευρώ και δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση έχουν όσοι θα διαθέσουν από 50.000 ευρώ και άνω.
Στη Γ.Σ. δεν υπήρξε από κανένα μέτοχο εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σχηματισμό αιρετής διοίκησης, ενώ, μετά από σχετικό ερώτημα, διευκρινίστηκε από το νομικό Αχιλλέα Μαυρομάτη πως «στο Δ.Σ συζητήθηκε το θέμα της έκδοσης προσωρινών τίτλων και προχωράμε την διαδικασία», προκειμένου οι κάτοχοι μετοχών να μην έχουν στα χέρια τους μόνο έντυπα τραπεζών.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή (12/10) ο Ιβάν Σαββίδης είχε τονίσει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βάλει άλλα 10 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ένας δισεκατομμυριούχος CEO πιστεύει πως η Gen Z σκέφτεται ήδη την συνταξιοδότηση;
- Με Ελ Κααμπί το Μαρόκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (pic)
- Συντάξεις: Νωρίτερα η καταβολή του μηνός Ιανουαρίου
- Αλέξης Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες – «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»
- Ιστορική τιμωρία στο παγκόσμιο τένις για στημένους αγώνες!
- Φοινικούντα: «Ο ανιψιός μετέφερε τον εκτελεστή» – Τι αναφέρει το κατηγορητήριο για ανιψιό και επιχειρηματία


